Skip to content

A családi kézben lévő pincészet a Cartizze terület közepén helyezkedik el. Kultúrális központként is funkcionál, mivel itt szoktak összejönni a falubeliek, s amíg megvitatják a világ dolgait addig közben poharaznak. Itt mindig lehet találkozni helyiekkel. Mind a szőlőben, mind a pincében alkalmazott eljárás biodinamikus és környezetbarát, mindent kézzel végeznek.

Muliana – DOCG Prosecco Superiore Extra dry


Ez a hagyományos változat. Színe élénk szalmasárga, amelyet a buborék élénkít. Alma- és körtearomákban gazdag. Ízében egyszerre lágy és száraz az élénk savasságnak köszönhetően. Kitűnő aperitifként, ideális 8-10 ° C-on. A maradék cukor 12 és 17 g / l között van.

Muliana – DOCG Prosecco Superiore Brut


Ez a legmodernebb változat. Finom citrus aromák, növényi és virágos jegyek jellemzik, élénk ízekkel kombinálva. 7-9 ° C-on szolgálják fel. A maradék cukor 5-12 g / l között van.

Muliana – Col Fondo


Egy igazi kincs. Ezt a szűretlen proseccot muszáj megkóstolni! Természetesen adja át az örömöt és a boldogágot. Az ital 100% glera szőlőből készül. Univerzális ital minden alkalomra. A maradékcukor  átlagosan 7-10 g/l.