Skip to content

A cantina logójában a kaméleon jelenik meg, aminek az az üzenete, hogy a prosecco legfontosabb összetevője a glera szőlő úgy alkalmazkodik minden környezethez mint a kaméleon. A pincészet szorosan összefonódik a művészettel hiszen a proseccok címkéjét helyi művészek tervezik, illetve több művészeti eseményt is szerveznek a pincészet területén.

Fasol Menin Leonte Extra Dry


Ízben friss és harmonikus. Gyümölcsösségét az őszibarack és az érett alma íze adja, Illatát az akácvirág és a csipkebogyó jellemzi. Tartós, harmonikus és hosszan tartó bársonyos érzetet közvetít, amely folyamatos fogyasztásra csábít.

Fajta: 100 % glera
Alkohol %: 11,00 % vol
Maradék cukor: 15,5 g/l
Sav: 5.8 g/l
Kiszerelés: 750 ml
MAGNUM: 1,5 l

Fasol Menin Cama Brut


Kristálytiszta, szalmasárga színű, az üvegben lévő buborék finom és tartós. Felszabadítja az alma, a körte és a fehér őszibarack gyümölcsös jegyeit a narancsvirág és a jázmin virágos illatával kombinálva, könnyed ásványi érzetekkel keretezve. A porsecco íze kiegyensúlyozott, hosszú lecsengéssel. Tökéletes választás azok számára, akik szeretik a friss, harmonikus és összetett italokat.

Fajta: 100 % glera
Alkohol %: 11,50 % vol
Maradék cukor: 8,5 g/l
Sav: 6,1 g/l
Kiszerelés: 750 ml
MAGNUM: 1,5 l

Tramet Rose


Egy újdonság a pincészetből, mióta a pinot noir megengedett (max. 10%) a proseccoban, azóta nagy sláger lett a fogyasztók körében. Rosegold színével egy nagyon elegáns ital, bármilyen alkalomra.